Els espais

Situat en un lloc excepcional del cor del Parc Natural de Collserola trobem la centenària masia del S.XVI, avui anomenada El Mirador de Can Cases. Un espai entranyable per les vistes a tot el Vallès i amb postes de sol de pel·lícula.

Carpa Mirador​

Abans d'arribar a la masia trobem la carpa Mirador. Un espai ampli i polivalent, perfecte per a qualsevol ocasió.

Descarrega el PDF

La Floresta​

A dalt de tot i ben amagada hi trobem la sala La Floresta. Íntima i encantadora, és sens subte un espai idílic per trobades privades.

Descarrega el PDF

La Mola​

Amb un toc contemporani entranyable, la sala La Mola, destaca pel seu enrajolat, la íntimitat que brinda i el seu balcó privat.

Descarrega el PDF

La Prensa​

Entrar a la sala La Premsa és endinsar-se al segle XVI. Des de la porta a la pròpia premsa, aquesta sala té un atractiu màgic.
 

Descarrega el PDF

Les Planes​

Amb un finestral que apunta cap a Les Planes trobem la sala que rep aquest nom. Acollidor i privat és l'espai perfecte per a trobades íntimes.

Descarrega el PDF

Menjador Collserola​

Tot just a l'entrar a la Masia et trobes amb el menjador Collserola. Amb un toc vintage, aquesta sala és el cor de la Masia.
 

Descarrega el PDF

Menjador Montserrat​

Envoltat de finestrals i vidrieres amb vistes panoràmiques a l'entorn, el menjador Montserrat, és el nostre espai interior més gran i lluminós.

Descarrega el PDF

Porxo Sunset​

A cobert però a peu de terrassa trobem el porxo Sunset, un espai diàfan amb unes vistes incomparables.
 

Descarrega el PDF

Terrassa Mirador​

Canviant les vistes a la platja per vistes al Vallès, la terrassa El Mirador, ens transporta a viure les postals d'estiu.
 

Descarrega el PDF

Terrassa Sunset​

Les imponents postes de sol fan d'aquesta terrassa un espai entranyable. Amb vistes a tot el Vallès i amb Montserrat de fons la terrassa Sunset és sens dubte un dels nostres espais més especials.

Descarrega el PDF

Tibidabo​

A les golfes i apuntant cap a Barcelona hi trobem la sala Tibidabo. Un espai icónic, reservat i molt versàtil
 
 

Descarrega el PDF

Vallvidrera​

Petita, acollidora i amb molt caliu a la sala Vallvidrera la divideix l'estufa.
 
 
 

Descarrega el PDF