Empreses

Un espai únic on la natura i la gastronomia mediterrània s’uneixen
per crear un esdeveniment extraordinari

Empresa

A El Mirador de Can Cases disposem d’espais interiors i exteriors amb diferents capacitats i equipaments audiovisuals per respondre a les teves necessitats d’empresa i negoci. Reunions, llençaments o exposició de productes, gravació de spots, presentacions per clients, àpats, etc…

¿Busques una activitat original i divertida que millori la cohesió i productivitat del teu equip?

Us proposem unes activitats en què mitjançant la cooperació i l’ajuda mútua volem fomentar la confiança i les habilitats interpersonals per crear un clima positiu a l’oficina i qualsevol altre àmbit.

Team-cooking*

Pot organitzar-se com una activitat relaxada i entretinguda o com una desafiant i emocionant competició entre equips al més pur estil Masterchef on només quedarà un equip guanyador.

*Els team-cooking poden ser: paella, bbq o calçots (en temporada)

Gymkana​

Dissenyem a mida l'activitat perfecta per incentivar la creativitat, la motivació, el lideratge i totes les fortaleses dels membres del teu equip.

Taller de cocktails

Aprèn de la mà d'un cocteller expert a preparar tres delicioses propostes. Coneixeràs la tècnica, els ingredients i les claus per crear el còctel perfecte i sorprendre als teus amics a la teva propera reunió. El millor? Podràs tastar les teves creacions!

Trivial dels vins

Amb el Trivial del Vi, us proposem una activitat on a més de passar una agradable vetllada, incentivarem el treball en equip, incrementarem la motivació i, per descomptat, activarem cadascun dels 5 sentits.

Vols contractar algun dels nostres serveis?
Posa’t en contacte amb nosaltres aquí.

Dissenyem a mida l’activitat de team-building perfecta per incentivar la creativitat, la motivació, el lideratge i totes les fortaleses dels membres del teu equip. Qualsevol dels nostres esdeveniments d’empresa tenen assessorament en l’organització.

Des de 10 persones

Parking
(80 places de cotxes. Accessible per autobusos grans).

Han confiat amb nosaltres

“T’ajudem a planificar, dissenyar i produïr els esdeveniments d’empresa i negoci que necessitis.”